Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN TRANZER

Augustus 2017 versie 1.2

Tranzer is een applicatie van Tranzer B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69169578. Wij adviseren u deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen alvorens uw registratie te voltooien in Tranzer. Wanneer u niet akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden kunt u niet volledig gebruikmaken van de Diensten van Tranzer.

Algemeen

Tranzer is een applicatie waarmee u een reis met het openbaar vervoer en de taxi kunt plannen, boeken en betalen. Na registratie in de app kunt u via de Tranzer app openbaar vervoer en taxi ritten boeken en betalen. Betalingen worden gedaan met behulp van de door u gekozen betaalmethode. Zodra u uw ticket hebt gekocht, kunt u gedurende de overeengekomen tijd reizen met de desbetreffende openbaar vervoerder of taxi dienst. Het ticket op uw mobiele apparaat kan bij de poort of aan een inspecteur, buschauffeur of conducteur getoond worden om aan te tonen dat u gerechtigd bent om te reizen.

Betalingen

Alle betalingen worden via de app beheerd, met uw betaalmethode en in de door u gewenste valuta. U begrijpt dat derden u kosten in rekening kunnen brengen voor de door hen geleverde diensten. Alle kosten zijn onmiddellijk verschuldigd en Tranzer zal de betaling faciliteren. Tranzer zal u per e-mail een betaal- en ontvangstbewijs sturen.

Kaartjes

Als u een kaartje in Tranzer koopt, gaat u akkoord met de voorwaarden van desbetreffende vervoerder:

– Algemene voorwaarden NS (AVR-NS)
– Algemene voorwaarden E-ticket NS
– Algemene voorwaarden stads- en streekvervoer 2015 Connexxion, RET, EBS en GVB
– Productvoorwaarden uitgebreid RET
– Productvoorwaarden uitgebreid GVB

Intellectueel Eigendom

Het auteursrecht, het ontwerp en de inhoud van de Tranzer applicatie behoren tot Tranzer B.V. Tranzer is een merk. Bedrijfsnamen zoals vermeld in de aanvraag zijn merken van de betrokken bedrijven. Al deze merken en logo’s worden alleen gebruikt voor het doel van de toepassing, en worden niet gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming van Tranzer B.V en vervoerders.

Uw gegevens

Tranzer biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens te openen en te bewerken. Als u uw persoonlijke gegevens wilt bijwerken, klikt u op Account in het menu van Tranzer. Daar kunt u uw accountgegevens bekijken, bijwerken en corrigeren. Onze databases werken automatisch alle persoonlijke gegevens bij die u in uw profiel bewerkt, of wanneer u ons verzoekt om uw persoonlijke gegevens te bewerken.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen, door het plaatsen van de gewijzigde voorwaarden op deze site en via de aanvraag. Als wij wijzigingen aanbrengen, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen door, op zijn minst, de ‘Last Updated’ datum bovenaan deze Algemene Voorwaarden te herzien. Aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn op bepaalde Diensten; u wordt hiervan in kennis gesteld zodra van toepassing.

Kennisgevingen en klachten

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, worden alle berichten naar Tranzer per e-mail verzonden via support@tranzer.com. Eventuele meldingen aan u worden via het Tranzer Platform verstrekt of via het e-mailadres dat u aan Tranzer verstrekt tijdens het registratieproces. Heeft u een klacht over Tranzer, dan kunt u altijd contact op te nemen met onze service desk support@tranzer.com.

Toepasselijke wet

Deze Algemene Voorwaarden zijn onderhevig aanthe competen de Nederlandse wetgeving; de bevoegde rechtbank is “rechtbank Midden Nederland”.

Wat onze klanten zeggen over Tranzer

'Reizen maakt je bescheiden. Je ziet hoe klein de plaats is die jij in de wereld inneemt'

Ik ben een vrij mens en ik vind het leuk om in mijn eentje nieuwe steden te ontdekken. Reizen met Tranzer geeft me de mogelijkheid om flexibel te reizen. Ik plan een reis last minute en Tranzer heeft die mogelijkheid.

Zoë, Consultant

'Koop één kaartje voor de hele reis'

Ik reis veel en ik zoek altijd de snelste manier vanaf het vliegveld om op mijn bestemming te komen. Tranzer bespaart me veel tijd, want op het moment dat ik aankom op het vliegveld kan ik in een keer de snelste reisoptie kopen.

Morris, Accountmanager

'Spontaan reizen is nu zo veel makkelijker'

Van A naar B reizen was altijd een uitdaging in een nieuwe stad. Nu heb ik alle informatie om te reizen binnen handbereik op mijn telefoon!

Daniel, Consultant

'Een app die mij helpt om een stad te verkennen'

Ik hoef me niet meer druk te maken over kaarten en het leren van een nieuw openbaar vervoer systeem, nu kan ik me gaan focussen op wat ik wil doen in plaats van hoe ik daar kom.

Robert, Manager

'Het is geweldig om op één plaats te kunnen betalen voor alle verschillende vervoersdiensten'

Verschillende soorten kaartjes zijn vanaf nu verleden tijd. Als ik ergens heen wil hoef ik alleen nog maar mijn bestemming in te vullen, te betalen en weg ben ik!

Demi, Ontwerper

DOE MEE ALS VERVOERDER

Wij zijn op zoek naar vervoerders rondom vliegvelden over de hele wereld.

Deel uw prijzentabel met ons en uw vervoersdiensten kunnen ook in Tranzer worden aangeboden!

Wij bieden:

  • Geen investering op apparatuur
  • Meteen beginnen
  • Internationale reizigers

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

DOE MEE

Download de Tranzer app vandaag nog!

Contact

Heb je vragen?
Vraag het ons!

Adres

Stationsplein 61, 3818 LE Amersfoort
Nederland

E-mailadres

support@tranzer.nl